Com apuntar-se a la colla

Organització d’entrada de membres

Per poder entrar, la colla te llistes d’espera. Quan la colla te possibilitat d’ampliar la seva capacitat o hi ha baixes, es contacta amb les persones de les llistes d’espera per incorporar-se a la colla. Hi ha llistes independents per Diables, Tabals i Suport. Les entrades es fan al Setembre i al Maig.

Requisits

Cal tenir un mínim de 16 anys per poder formar part del grup de Tabals i un mínim de 18 anys pels grups de Diables i Suport.

(La colla infantil encara està en projecte, així que l’edat mínima són 16 anys)

Si formeu part d’altres colles o entitats recordeu el requisit de participació mínima del 60% per poder optar a mantenir una plaça.

Quotes

Cada membre paga una quota anual de 25€. Els membres de suport en paguen 10€.

Els membres d’un únic nucli familiar tenen una rebaixa de 5€ en cada quota.

Altres despeses

  • Tabals i suport: Cada tabaler compra la seva vestimenta i es fa responsable de la seva neteja i manteniment. L’uniforme de tabaler consisteix en una armilla, una samarreta i uns pantalons.
  • Diables: Cada diable es compra el seu mono i es fa responsable de la seva neteja i manteniment.

Formació

Una vegada dins de la colla, els nous membres reben la formació de CRE (Consumidors Reconeguts com Experts). La formació es divideix en 2 parts. Una General i l’altra especifica per al grup del qual formarà part. Cada nou membre li és assignat un padrí al qual tindrà al costat mentre s’integra a la colla i al qui podrà preguntar tots els dubtes.

Contacte

Per demanar la incorporació a les llistes podeu utilitzar el formulari de contacte [AQUI] cal que especifiqueu a quina llista us voleu apuntar.