[EN CONSTRUCCIÓ]

Per aconseguir algun dels articles, només heu de contactar amb nosaltres [AQUI] i quedarem quin dia ho podeu passar a buscar pel local (Pg. Comerç nº51, Sabadell). Amb la compra d’aquests articles ajudeu a l’entitat a portar aquest gran projecte endavant. Moltes gràcies per col·laborar!!

Samarretes[]

Samarretes de colla com les originals dels uniformes.

Penjolls []

Fets de ceràmica pels membres de la colla. Porten els diferents símbols Sentinelles gravats (logo, símbol de sentinella, tabaler….)

Imans []

Els imansimiten les llances dels sentinelles i estan fetes de fusta a mà pels membres de la colla

Clauers []

Els clauers imiten les llances dels sentinelles i estan fetes de fusta a mà pels membres de la colla.

Carretilles de fusta []

Les carretilles de fusta estan  fetes a mà pels membres de la colla i imiten les carretilles reals. Estan en color blau i vermell. Es poden utilitzar juntament amb les llances de joguina o com a clauer/decoració.

Botafocs de fusta []

Els botafocs de fusta estan fets a mà pels membres de la colla i imiten els botafocs reals. Juntament amb les carretilles de fusta i les llances de joguina es poden utilitzar per jugar a imitar els correfocs reals

Llences (forques) de joguina []

Les llances imiten les originals amb un disseny més infantil. Estan fetes de fusta pels membres de la colla i permeten enganxar-hi les carretilles de fusta i fer-les girar com les de veritat.

PACKS_______________________

PACK CORREFOC []

El pack correfoc conté: 1 Llança + 3 carretilles + 1 botafoc amb el qual els més menuts podran jugar a imitar els correfocs i practicar per quan siguin grans.